Multiseason GEN 02​ TOT SEZONUL

SE SIMT BINE, INDIFERENT DE VREME
alt text

Multiseason GEN 02​ TOT SEZONUL

SE SIMT BINE, INDIFERENT DE VREME

 

  • Frânare îmbunătățită pe drumuri umede și uscate*
  • Performanță certificată pentru zăpadă cu 3PMSF
  • Kilometraj îmbunătățit**

Indiferent de vreme, modelul Firestone Multiseason GEN 02 vă permite să vă bucurați din plin de stilul de viață urban. Și când sunt patru anotimpuri într-o singură zi? Acest set optimizat de anvelope vă asigură că păstrați controlul asupra mașinii, chiar și atunci când vremea rece lovește. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te bucuri de călătorie. Așadar, încotro vă îndreptați în continuare?

 

* Teste efectuate de TÜV SÜD la cererea Bridgestone în ianuarie - februarie 2019, la bazele de testare ale Bridgestone (EUGP în Italia și pentru testele de zăpadă în SPG în Suedia) și TÜV SÜD PS Garching, cu VW Golf VII, pe anvelopa cu dimensiunea 205/55 R16 94V. Multiseason GEN 02 în comparație cu performanța predecesorului Multiseason. ABSTRACT Raport nr. 713147031

 

** Pe baza testelor interne efectuate în instalațiile Bridgestone pe Multiseason și Multiseason GEN 02. Dimensiunea anvelopei: 205/55 R16 94V cu VW GOLF. Durata de viață a anvelopei depinde de stilul de condus, de presiunea de umflare a anvelopei, de întreținerea anvelopei și a vehiculului, de condițiile meteorologice etc.

 

GĂSIȚI UN DISTRIBUITOR

Căutați un dealer Firestone? Spuneți-ne unde vă aflați și vă vom arăta cele mai apropiate magazine de locația dumneavoastră!

Use my current location

Nu există rezultate

alt text