Roadhawk VATA

CONSTRUIT PENTRU A FUNCȚIONA MAI MULT TIMP
alt text

Roadhawk VATA

CONSTRUIT PENTRU A FUNCȚIONA MAI MULT TIMP

 

  • Cea mai bună aderență pe teren umed din clasa sa Obținerea calificativului de top "A" al etichetei UE pentru aderența pe teren umed
  • Cea mai bună frânare pe uscat din clasa sa Distanța de frânare cu până la 3 metri mai scurtă față de principalii săi concurenți ¹
  • Construit pentru a funcționa mai mult timp Testat independent de TÜV SÜD, Roadhawk își depășește concurenții pe carosabil umed la 20.000 km².

    Cu o performanță de uzură cu până la 20% mai bună ³

Performanța scade de-a lungul vieții - de la agilitate la abilitate totală. Anvelopa Firestone Roadhawk își păstrează caracteristicile de performanță în condiții rutiere în care vremea umedă, traficul greu, frânarea bruscă și viteza pe autostradă fac parte din mixul zilnic. Asta înseamnă că puteți fi sigur că anvelopa dvs. vă va oferi performanța pe care vă bazați pe întreaga sa durată de viață.

 

Firestone Roadhawk a primit râvnita marcă de certificare de la TÜV SÜD, cel mai mare institut independent pentru tehnologia anvelopelor și a roților din Europa.


 

¹ Comparativ cu UniRoyal Rainsport 3, Kleber Dynaxer HP3, Fulda EcoControl HP, Nexen NBlue HD+. Test efectuat de TÜV SÜD la cererea Bridgestone în perioada iulie-septembrie 2016 la ATP Papenburg, la dimensiunea anvelopei 205/55 R16 91V. ² Performanțe superioare celor ale principalilor concurenți în ceea ce privește aquaplanarea în linie dreaptă și curba de aquaplanare. Test efectuat de TÜV SÜD la cererea Bridgestone între iulie și septembrie 2016 cu anvelopele Firestone Roadhawk, UniRoyal Rainsport 3, Kleber Dynaxer HP3, Fulda EcoControl HP, Nexen NBlue HD+. Testarea a fost efectuată pe eet autoturisme VW Golf 7, condus timp de 20.000 km. Raport nr. 713086643-BM. ³ În comparație cu Firestone TZ300α. Test intern efectuat la terenul de testare Bridgestone din Roma în martie 2016, pe dimensiunea 205/55 R16 91V.


GĂSIȚI UN DISTRIBUITOR

Căutați un dealer Firestone? Spuneți-ne unde vă aflați și vă vom arăta cele mai apropiate magazine de locația dumneavoastră!

Use my current location

Nu există rezultate

alt text